Szűrés

A(z) menetrögzítő kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a lista! Ezek nélkül el se indulj az autós vakációra!

2022. július 22. -

Autós nyaralásra indulsz a családdal? Több száz kilométert fogsz vezetni? A hosszú, akár egész napos út alatt nemcsak az enni- és innivalóról, hanem a család kényelméről és biztonságáról is gondoskodni kell. A felhőtlen utazáshoz sok mindenre szükséged lesz, a lista összeírásában a minőségi fedélzeti kamerák gyártója, a Mio segít neked.

Tovább

Ismerd meg a jó minőségű dashcamek előnyeit a Mio-val!

2022. március 7. -

Ma már szinte nem kérdés, hogy minden autóba kerülnie kellene menetrögzítő kamerának. Nemcsak azért, hogy rögzíthesd az utakon szabálytalankodókat, hanem hogy még biztonságosabban vezethess vagy szemmel tartsd a parkoló autódat. Sőt, a friss jogsis gyerekedet is taníthatod a segítségével! A Mio most összeszedett néhány olyan esetet, amikor biztosan áldanád magadat, hogy jó minőségű fedélzeti kamerát használtál az autóban.

Tovább

Öveket becsatolni, kezdődik az árzuhanás!

2021. november 13. -

Készen állsz az év legnagyobb akciójára? A Mio idén sem hagy cserben, sőt, minden eddiginél szélesebb kínálattal vesz részt a 2021-es Black Friday napokon! Ha menetrögzítő kamera vásárlásán gondolkodsz, nem érdemes tovább várni, hiszen több mint 5000 termékhez juthatsz hozzá, akár 40% kedvezménnyel! 

Tovább

Egyre több fogy a menetrögzítő kamerákból

2021. augusztus 21. -

Elkapkodják a boltokból a menetrögzítő kamerákat, a MediaMarkt soha nem tapasztalt forgalomnövekedésről számolt be. Az autósok a saját védelmükben használják ezeket az eszközöket, az így készített felvételeket balesetek alkalmával bizonyos feltételek mellett a rendőrség is elfogadja.

Tovább